2 Lidenföretag bland finalisterna i Sundsvall Business Award

Ikväll går Sundsvall Business Award av stapeln och detta år är hela 2 Lidenföretag med bland finalisterna!

Skåla, applådera och jubla – från soffan. I år koras vinnarna i en livesänd prisceremoni där hårt slit, nytänkande idéer och vågade beslut ska belönas.

Torsdag 12 november, klockan 18.15 startar den helt digitala och livesända prisceremonin.

 
För er som inte har Facebook så kan man även se livesändningen på playkanalen: https://play.nordvastra.com/tv-show/direktsandningar/

LBS Lule Building System AB

Mathias Hallin, Johan Strömbäck och Daniel Hallin
Med ett genuint intresse för energiförsörjning har bolaget verkat i över 40 år. Med en stark ekonomiska plattform har de lagt grunden för en snabb expansion. Familjeföretaget har genom goda samarbeten uppnått en snabb tillväxt där drivkraften är att leverera hög kvalitet och erhålla nöjda kunder. Bolagets tillväxt har skett organiskt och man ser framtiden ljus, då bolaget anser att energilagring är framtiden.

Lotta Norberg

Lidens Livs AB
Hemleverans, hemvävt och hemskt viktig för orten! Så kan hennes rörelse sammanfattas. Inte ens Covid-19 har kunnat bromsa hennes utvecklingsarbete där servicen står i centrum, och där omsättningen och antalet anställda till och med ökat under pandemi-våren. I Paris må finnas både sammet och siden – men allt annat kan numera köpas i Liden.
Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer