flöde

hemnet

Låt oss presentera denna trivsamma villa, vackert belägen med utsikt över Holmsjön och med egen brygga och båtplats.

Bostadens 139 kvm disponeras enligt följande: Rejäl och välkomnande hall med gäst wc, stort kök och vardagsrum som går att skapa till en öppen planlösning med utgång till framsidans altan. Här finns mycket god förvaring, två toaletter, fyra sovrum och ett allrum på övervåningen som är perfekt som Tv-rum eller lekyta. Carport och ett mindre garage.

Sommaren erbjuder härligt båtliv i bra fiskevatten, fina sandstränder som Västbyn och Sandnäset samt närhet till bär och svampplockning. Vintertid omfamnas byn av vackra skoterleder och längdskidspår. Innan snön faller utforskas Holmsjön med långfärdsskridskor och den belysta pulkbacken finns bara en bit bort där aktiviteter hålls som korvgrillning och vinterlek för barnen.

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
MittSverige Vatten och Avfall

Varje år tar vi med oss en mobil återvinningscentral och besöker olika platser i kommunen. Här kan du läsa mer om var och när du som privatperson kan besöka den mobila återvinningscentralen.

För hushållen i Sundsvall kostar det inget att lämna sorterat avfall på den mobila återvinningscentralen. Det ingår i avfallstaxan. Du kan lämna grovsopor, bygg- och trädgårdsavfall, farligt avfall som till exempel färg, olja, lysrör, vitvaror och elavfall (ej asbest).

Bara genomskinliga säckar

Alla säckar som slängs ska vara genomskinliga. Andra säckar kommer du att behöva tömma och sortera på plats. Det här införs eftersom det ofta sorteras fel. För att räknas som genomskinlig ska det gå att se genom säcken och urskilja vad som ligger i den.

Öppet mellan klockan 18.00 och 21.00. Tänk på att alla säckar du lämnar måste vara genomskinliga.

  • Indal, Häreborg: 3 maj och 4 maj
  • Liden, Byberg & Nordin: 5 maj och 6 maj
  • Holm, IP: 10 maj

Mer information hittar du på: Mobil återvinningscentral | Mittsverige Vatten & Avfall (msva.se)

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Indeed
I bostadsområdet Granloholm finner ni Falkens förskola som har 2 avdelningar. Vi söker dig som är legitimerad Förskollärare.
Från – Thu, 15 Apr 2021 10:38:52 GMT – Visa alla jobb i Sundsvall

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

Indeed
Sundsvalls kommuns gemensamma vision “Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla” vilar på tre värdeord – mod…
Från – Thu, 08 Apr 2021 17:20:51 GMT – Visa alla jobb i Sundsvall

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

+1
0

Sponsorer