flöde

hemnet

Välkommen till ett trevlig hus, beläget mitt i Indal centrum med närhet till allt.

Huset inrymmer stora ytor och är perfekt för dig som behöver många rum eller för dig som har ett motorintresse och behöver verkstad och garage med bra förråd, förvaring och stor gårdsplan. Tidigare låg posten i Indal i källaren av detta hus. Där kan kanske en företagsdel för dig som har rörelse idag flytta in.

Till det stora inglasade uterummet kan med fördel dörren stå öppen från maj – september och ännu ett rum finns att nyttja.

Byggnaden är uppförd 1966 och är mycket välhållen i bostadsdelen. I fd postlokalen krävs dock renovering.

2001 dränerades källaren med platonmatta och 2008 installerades jordvärme. Vissa av rummen har fått 3-glasfönster.

Möjlighet för upp till 6 sovrum för den som önskar.

Varmt välkommen på visning!

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
sr.se
Räddningstjänsten har på måndagsmorgonen kontroll på de skogsbränder som blossade upp i samband med söndagens åskoväder över delar av Västernorrland. Av de sex bränder man larmats till är personal fortfarande kvar vid tre platser i kring Liden och Holm, och den väntade värmen på måndagen oroar. “Det finns en risk att det blossar upp igen eller på andra ställen om vi har otur” säger Mattias Andersson är inre befäl på Räddningstjänsten.

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Indeed
Sundsvalls kommuns gemensamma vision “Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla” vilar på tre värdeord – mod…
Från – Mon, 19 Jul 2021 11:22:02 GMT – Visa alla jobb i Sundsvall

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
svt.se

Turerna kring de två fastighetslängorna mitt i byn Anundgård, 5 mil väster om Sundsvall, har varit omtvistat de senaste tolv åren. 2013 köptes de av företaget Aros Energideklarationer AB som rustade husen för att de skulle bli flyktingförläggning. Men Migrationsverket ville inte göra affärer med bolaget och de såldes då till en Örebroföretagare som fick kontrakt med Migrationsverket. Från 2018 kontrolleras fastigheterna av ett fastighetsbolag med säte i Askim. De har stått tomma med undantag för en uthyrning till Sydafrikanska vindkraftsarbetare.

Kopplingar till skuldsatt

Aros Energideklarationer AB begärdes i konkurs 2019 efter en ansökan av Skatteverket. Av konkursförvaltarens rapport framgår att bolagen som ägt fastigheterna och de personer som sitter i deras styrelse alla har kopplingar till den finansman från Uppsala som tidigare kopplats till fastigheterna. Han har gjort sig känd som en av Sveriges mest skuldsatta personer och jagas nu av Kronofogden för en total skuld på över trehundratrettiofyra miljoner kronor. Enligt förvaltarberättelsen är det också han som företrätt bolaget under konkursen.

Misstanke om brott

Konkursförvaltaren konstaterar nu att det inte gått att hitta någon fullständig bokföring för företaget, endast vissa ekonomiska rapporter. Förvaltaren har därför anmält till åklagare att det finns misstanke om bokföringsbrott.

I rapporten konstateras också att det inte kunnat klarläggas om några köpeskillingar erlagts i samband med att bolagets fastigheter sålts. En utredning om försäljningarna verkligen gått rätt till kommer därför att genomföras.

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer