flöde

hemnet

Här välkomnas du av ett boende som definitivt kommer få dig att längta hem. Hemmet återfinns på en lugn gata bland grönskande natur.

När du kliver in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger hemmets kök där ljusa luckor matchar fint mot mörka bänkskivor och vitt kakel ovan arbetsytor. Vardagsrummet nås smidigt från köket tack vare den öppna planlösningen och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Hemmet har fyra sovrum, varav två som finns på entréplan och två som finns på övre plan. Du finner också en gästtoalett på entréplan samt en på övre plan.

I källarplan finner du badrum, förrådsrum samt tvättstuga. Vidare på källarplan har du direkt anslutning till garaget och carport.

Huset har en vacker och välplanerad trädgård som inte bara lyfter husets charm utan ger också en känsla av ytterligare “rum” att vistas och trivas i.

Stor grön lummig tomt, med välbevarade kastanjeträd, äppelträd och ett ekträd. Trädgården har stor potential att inreda och få personlig. På tomten återfinns även en tilltagen förrådsstuga med gott om förvaring.

Solgårdsvägen 25 är det perfekta huset för barnfamiljen eller familjen som drömmer om sitt första hus.

Endast ett stenkast nordväst om Sundsvall finner du den harmoniska idyllen Indal.

Indal ligger precis intill Indalsälven. Älven är 430 km lång, den rinner upp till Jämtlandsfjällen & mynnar i Bottenhavet av Timrå kommun till kring 20 km nordväst om Sundsvall.

Med en vy över den vackraste natur Sverige har att erbjuda är Indal en plats för sann harmoni.

Indal har en väl utbyggd konferensanläggning, Östanskär Jakt & Konferens med spa-anläggning med fantastisk utsikt över hela Indalsälvens dalgång. I Indal finns även Pizzeria samt en trädgårdspark mitt i centrum. Trädgårdsparken ligger bredvid matvarubutiken Tempo.

Varje sommar sker också flera aktiviteter vid Indals Hembygdsgård. Häreborg är byns allaktivitetshus och där finns något för alla året om. Häreborg allaktivitetshus har öppet från årskurs 6 upp till fyllda 19 år. Dom verkar i samma lokaler som bl.a. bibliotek, biograf, pizzeria. Här kan du spela biljard, pingis, TV-spel eller bara fika och umgås. Disco, filmvisning, turneringar, biobesök, etc. För dem yngre finns en förskola & även grundskola med årskurs 1 till årskurs 6.

Indal erbjuder vacker natur, fiske i älven och vandring längs Indalsleden. En populär plats för besökare är att övernatta på Kävsta camping. En mysig camping som både erbjuder plats för husvagn men även uthyrning av fritidshus längst älven.

I närområdet växter unik blomster så som den fridlysta Sundsvallsviolen.

För att skapa en helhetsuppfattning av hemmet kan jag rekommendera att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View.

Där du trivs.

Där är ditt hem.

Varmt välkommen på visning!

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
sr.se
Polisen kontaktades vid halv 00:30 tiden på lördagsnatten med anledning av att en okänd man i en mörk bil i Liden utanför Sundsvall, erbjudit en tonårig flicka skjuts. När tonåringen sa nej så uppges mannen ha klivit ur bilen och försökt ta tag i hennes arm.Tonåringen sprang från platsen, mannen körde då därifrån. Polispatrull har hållit förhör i ärendet och har upprättat en anmälan gällande försök till olaga frihetsberövande. Det finns ingen misstänkt i nuläget i ärendet.

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
6
hemnet

Högt upp på den populära, lugna och barnvänliga adressen välkomnas du till denna familjära villa med härlig tomt, inglasad altan och spabad.

När du tar dina första steg i hemmet välkomnas du av en rymlig, ljus och inbjudande hall med utrymme för avhängningsmöjligheter. Du lägger snabbt märke till den smarta och genomtänkta planlösningen då du tar dina steg vidare in i hemmet. I direkt anslutning till hallen ligger hemmets rymliga och praktiska kök som erbjuder en gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt goda arbetsytor som skapar ett optimalt kök för lättsam matlagning. Köket är utrustat med fläkt, spis, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Hemmet erbjuder en öppen planlösning som på ett snyggt sätt väver ihop vardagsrummet med köket, en magnifik plats att umgås på och njuta av sociala tillställningar. Du når hemmets generösa balkong med utgångar via köket samt vardagsrummet. I direkt anslutning till balkongen finner du hemmets fantastiska inglasade altan med plats för både matgrupp och loungemöbel. Vidare ut på altanen finner du det ljuvliga spabadet. Här kan du njuta av trevligt umgänge och fånga in den härliga kvällssolen.

Hemmet erbjuder tre rymliga sovrum att slå sig till ro. Två av sovrummen återfinns på övre plan varav ett utav dom används idag som ett större kontor. På samma plan finns dessutom det ljusa badrummet som är utrustat med behaglig golvvärme.

Vidare på nedre plan finner du det tredje sovrummet och en gästtoalett. Nedre plan nås också via en groventré med välkomnande hall och ett praktiskt kapprum i direkt anslutning. Här finns både inbyggda garderober och avhängningsmöjligheter.

Vidare från hallen finner du det generösa allrummet som kan disponeras som vardagsrum, biorum, hobbyrum eller göras om med enkla medel till ett stort sovrum.

På samma plan finns det ett stort förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. För den som är i behov av ett extra rum kan detta utrymme göras om till en gillestuga. Du finner dessutom en rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt ett härligt bubbelbadkar.

Tomten är rymlig med plats för både sommarlek och odlingar på baksidan, även en stor redskapsbod med gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du verkligen få fram fördelarna med att bo i hus när barnen leker fritt på gräsmattan medan maten tillagas på grillen och du själv njuter av något kallt i glaset.

Om du vill genomföra en tidsresa tillbaka till det rockiga 50-talet är du hjärtligt välkommen in till hemmets unika gäststuga.

Denna charmiga byggnad är en återskapad replica av en bensinmack från 50-talet och har uppvisats som ett Ford-museum. Med sina välbevarade och rustika kännetecknande anor är denna gäststuga en moderniserad tolkning av ett annat årtionde.

Endast ett stenkast nordväst om Sundsvall finner du den harmoniska idyllen Indal.

Indal ligger precis intill Indalsälven. Älven är 430 km lång, den rinner upp till Jämtlandsfjällen & mynnar i Bottenhavet av Timrå kommun till kring 20 km nordväst om Sundsvall.

Med en vy över den vackraste natur Sverige har att erbjuda är Indal en plats för sann harmoni.

Indal har en väl utbyggd konferensanläggning, Östanskär Jakt & Konferens med spa-anläggning med fantastisk utsikt över hela Indalsälvens dalgång. I Indal finns även Pizzeria samt en trädgårdspark mitt i centrum med flera speciella växter för denna växt zon. Trädgårdsparken ligger bredvid matvarubutiken Tempo.

Varje sommar sker också flera aktiviteter vid Indals Hembygdsgård. H

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Indeed
Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och…
Från – Wed, 07 Sep 2022 00:08:44 GMT – Visa alla jobb i Sundsvall

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer
Tillåt push notiser    OK Nej tack