Glömsta 105

Varmt välkomna till denna mycket rofyllda plats med sjönära tomt intill Indalsälven.

Här bor ni i ett lugn och avskilt läge omgiven av vacker natur ca 1 km från Indals centrum. Fastigheten som gränsar till Kvarnån och Indalsälven består av en lummig tomt med buskar, träd, äppelträd och goda möjligheter till odling för den trädgårdsintresserade.

Huset har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren i lantlig-modern stil. Man har b.la bytt fönster, satt in ett IKEA-kök, byggt en kombinerad toalett/tvättstuga, tilläggsisolerat och bytt fasad samt byggt till en farstu med golvvärme som färdigställdes hösten 2021. På entréplanet finns ett stort matrum i anslutning till köket där ni kan kliva direkt ut på altanen med fantastisk vy över älven. På samma plan finns även badrum, sovrum och en groventré för familjens ytterkläder. En trappa upp finns master bedroom med burspråk, toalett/tvättstuga (-18), vardagsrum och tre rum som kan nyttjas som sovrum/kontor.

På tomten finns en ladugård med hönsgård, loge med förråd och hobbyverkstad, lusthus, “pergolahus”, växthus och gäststuga som används som förråd. Ca 150 m från tomten finns även en badvik med sandstrand.

Här bor ni naturskönt med goda möjligheter till bad, fiske, skid- och skoteråkning. Fastigheten passar även bra för någon som vill ha smådjur. I Indal finns b.la livsmedelsbutiken Tempo och Häreborg “folketshus” med ungdomsgård, pizzeria och diverse evenemang. Indal erbjuder även förskola och skola upp till åk. 6.

Liden ligger beläget med goda busskommunikationer och bra pendlingsavstånd till Liden och Timrå/Sundsvall.

Välkomna på visningen!

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer