HBU ställer in alla möten, föreningsaktiviter och uppmanar till social distansering och att hjälpa varandra

Vi ställer in/skjuter upp HBU’s årsmöte som var planerat till den 23/3 och återkommer framöver med nytt datum eller ev digital form av möte. Detta för att minska på onödiga sociala möten och undvika smittspridning.

God handhygien och framförallt social isolering är det bästa sättet att undvika smitta. Ingen drabbats eller kommer att smittas som inte utsetts för viruset, det säger sig självt.

Detta är en riktig kris och tänk inte längre att ”det kommer inte hit”. För det gör det eller har redan gjort. Stor del av Holm är äldre och tyvärr i den största riskgruppen med sämre prognos.

Jag jobbar själv inom vården och krisen eskalerar för varje timma i landet med slut på skyddsutrustning och brist på personal. Vi tillverkar redan skyddsvisir av kontorsmaterial osv. Dödsstalen kommer snart att stiga lavinartat och vi kommer vi att börja prioritera vilka som får vård eller dö. Det är ett faktum. Så ser det redan ut i länder som har hunnit längre än oss. Vi kommer inte vara ett undantag.

Så var rädda om er och hjälps åt! Utnyttja fördelen att bo i glesbygden och kanske vara lite mera förberedd. Stanna hemma och undvik sociala sammanhang i möjligaste mån. Se på TV/serier/filmer, spela dataspel, pimpla, fota naturen, ta promenader/joggingturer, åk skoter och skidor, grilla korv, åk pulka, gör fler barn till bygden, ring istället för att hälsa på, skjut upp möten/sammankomster, handla åt varandra istället för att åka tillsammans, lägg ut i gruppen här om du behöver hjälp med något. ❤️

Med omtänksamma hälsningar
Holmbygdens Utveckling,
genom ordf. Niklas Wikholm

Fortsätt läs här!

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer