Husåsvägen 2

Mitt i centrala Liden ligger Husåsvägen 2 & denna 30-talsvilla. Här har det genom åren bedrivits olika verksamheter men nuvarande ägare har renoverat och förfinat huset till en helt oanad nivå!

I entréplanet finns butikslokalen kvar men idag används den som kontor. Lokalen lämpar sig för många olika verksamheter tack vare separat entré, pentry samt anslutande badrum. Även om detta utrymme används för verksamhet så är det avdelat till resten av huset som fortsatt kan användas som den påkostade privatbostad det är idag.

Det är på övervåningen som den största förändringen skett, här har säljarna haft en lyxig hotellsvit som målbild och det kan inte påstås något annat än att de verkligen har lyckats! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, sovrum & kök drar onekligen tankarna till en hotellsvit och de otroligt påkostade materialvalen är imponerande. Taket har öppnats upp för att maximera takhöjden och i köket har två stora glasdörrar monterats vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Genomgående ligger italiensk marmor med vattenburen golvvärme och såväl kök som badrum är påkostat in i minsta detalj.

Sammanfattat är detta ett boende för er som söker boende i ett lugnt samhälle med närhet till naturen, samtidigt som ni inte vill göra avkall på lyx, komfort och den lilla guldkanten i vardagen.

Varmt välkommen på visning!

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer