Ip-Only informerar kunder angående fiberutbyggnaden

Vi har varit i kontakt med Ip-Only och fått svar angående fiberutbyggnaden som nu är i sluttampen. Enligt deras prognos så beräknas att samtliga hushåll fått sin fiber ansluten under hösten 2020.

Har man fått sättningar ska man omedelbart höra av sig till deras kundservice för att dom lättare ska kunna samordna färdigställningen.

Hej,

Vi vill börja med att beklaga att fiberutbyggnaden i ditt område drar ut på tiden. Orsaken till att det drar ut på tiden beror till största del på att återställningen av tidigare utfört grävarbete varit mer omfattande än förväntat.

Vad händer nu?
Nu arbetar vi för fullt med att återställa de vägar och ytor vi redan grävt, och så snart det är färdigt kommer vi att påbörja grävarbetet på de sträckor som återstår. I dagsläget har vi grävt runt 75 procent av alla planerade sträckor, vilket innebär att det inte är mycket grävarbete kvar.

Driftsättningen av de hushåll som kvarstår kommer att ske löpande med start från augusti och framåt. Vi beräknar att samtliga hushåll ska ha fått sin fiber ansluten under hösten 2020.

Vi återkommer till dig med mer information löpande under arbetets gång.

Har du frågor till oss?

Det är viktigt för oss att du får den information du vill ha. Om du har några frågor får du gärna höra av dig. Ring vår kundservice, maila oss eller besök vårt kundforum.

Kundforum: kundservice.ip-only.se


Telefon: 0200-43 00 00 (vardagar 09:00-17:00)


Kontaktformulär: ip-only.se/privat/support/kontaktVad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Sponsorer