Jobbig förlust mot Nedansjö

Jobbig förlust mot Nedansjö

Men det Nedansjö vi mötte idag var inte det Samma Nedansjö som vi slog hemma med 3-2 i serien detta lag hade bestämt sig för att göra processen kort med oss Holmare! I anfall på anfall så kom
Dom igenom på våran vänster sida och var farliga mest hela tiden!

Även om dom hade mycket tur vid kvarten spelad då deras 1-0 kom till via ett hopslag och letade sig in
Bakom duktigt Martin Nitibem i vårt mål
Och strax efteråt får dom en straff när Daniel Haglund trycker omkull en anfallare väldigt onödigt i utkanten av vårat straffområde och 2-0 står sig tills mot slutet av halvleken när Johan Smott kommer igenom på en fin genomskärare av Magnus Johansson och kan placera in reduceringen och vi har lite kvitterings känning i paus i alla fall!

Holm gör ingen bra Första halvlek och tvingas till flera byten och korrigeringar när nedansjö hela tiden är farliga
Men i Andra halvlek så rycker Holm upp sig rejält och tar över lite av spelet och skapar chanser framför allt genom Niklas Wikholm som återigen gör en bra match! Men med 25 min kvar så får Nedansjö återigen en straff och återigen är det Daniel Haglund som är syndabocken 🙁 men denna gången räddar Super Martin straffen och även returen och Holm får en väckarklocka och hoppet lever fortfarande och nu skapar man chanser på löpande band och 2-2 kommer genom Niklas Wikholm som med mycket vilja trycker in ett inlägg i nät!

Men vid en feldömd frispark från domaren så får Nedansjö sin chans som dom tar till vara på

En lång och flackt slagen boll från våran höger sida från ganska långt håll letar sig i nät efter att ha passerat planens samtliga 22 spelare tror jag!
Självklart flyttar vi fram styrkorna mot slutet och försöker kvittera men vi kommer inte närmare tyvärr!!
Riktigt jäkla surt faktiskt då jag tycker att vi verkligen förtjänar åtminstone oavgjort idag!

Men några viktiga spelare kommer inte riktigt upp i sin allra bästa form idag och då räcker vi inte till mot ett hungrigt Nedansjö på deras hemmaplan

Bäst i Holm idag Som Vanligt Målvakten Martin Nitibem som räddar flera frilägen,plockar ner hörnor,inlägg och nyper 1 av 2 straffar det är alltid högsta klass där!

Niklas och Smott gör varsitt mål och visar att dom är ett riktigt bra anfallspar

Tommi Torvela och Robert Sundin gör det oxå bra på innermittfältet och självklart våran inlånade spelare från Selånger Anton Näslund Furåker på backen!

Nu får vi sikta på att vinna resten av matcherna med början redan nu på Söndag! Det är den sista hemma matchen på Holmvallen Kl 16:00 då mot ett redan klart Wiskan som idag tog en poäng av Kovland ? och det gör att man får fortsätta att våndas och må dåligt och vara nervös i ytterligare en vecka… välkommen till Holm den 6/9 16:00

Peter Lind Lagledare

Fortsätt läs här!

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer