Kvarnåvägen 4

Välkommen till gamla prästgården i vackra Indal!

Intill vidsträckta fält och med Kvarnån som närmsta granne hittar du denna rejäla villa med stor parkliknande trädgård och närhet till Indals centrum. Villans många- och väl tilltagna rum utgör det perfekta hemmet för den större familjen eller för den som önskar sig extra utrymme.

Invändigt möts du av en herrgårdsliknande interiör med rum i fil, högt i tak, prydlig inre hall, fiskbensparkett, elementskydd, kakelugn, öppenspis och generösa sällskapsytor. Den genomtänkta planlösningen med ljust och lantligt kök samt stora och lättmöblerade rum skapar en genomgående luftig känsla i hela hemmet. Villan erbjuder dessutom två uteplatser, en balkong på andra våningen med morgonsol och utsikt över de öppna fälten samt en altan i markplan med glasräcken och spabad. Altanen sträcker sig ut mot den lummiga trädgården med uppvuxna träd, buskar och stora gräsytor. På tomten finns även en nybyggd bastustuga samt ett uthus med förrådsutrymmen och kallgarage.

Här hittar du helt enkelt det bästa av två världar. Det lantliga läget med stor tomt och naturen runt knuten men också närheten till dagis, skola, matbutik, pizzeria, busshållplats, bensinstation, hockeyrink, fotbollsplan, lekplats och mycket mer.

Varmt välkommen att boka din visning!

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer