Referat: Matfors IF 2 – Holms SK


Referat: Matfors IF 2 – Holms SK

Efter 1-1 i halvtid så skulle vi anfalla och med en man mer skapa lite tryck, nu var man taggad och gick ut med en sund optimism. Matfors 2 gjorde mål i 46:e minuten efter en missad nick av vår försvarare. Med ett 2-1 underläge skruvade vi på balansen och formationen liknade mer en 3-4-3 och då vart det fart, vi radade upp chanser och hungriga Olle Nordberg fick en straff med sig då han rundade sista försvararen och blev kapad. Han rullade in den enkelt till 2-2.
Olle bröt igenom vid ett par tillfällen till denna gång från högerkanten där han osjälviskt passade in till en fristående Niklas Wikholm, kaptenen tog emot och placerade in den lågt i vänstra hörnet.

Sista 20 miuterna var det mycket nerver i då man gärna ville vinna denna match, man brände ett flertal lägen och avvärjde några halvchanser hemåt, men tillslut kunde Olle bryta igenom och punktera matchen med ett pressat skott i vänster hörn.

I slutskedet stod också Thomas Axelsson för en monsterräddning på en frispark utan för vårt straffområde, en pressad vrist mot krysset petade ”Axel” ut med en enhandsräddning i Gigi Buffon stil.

Vinst med 2-4 borta mot Matfors 2!

Mikael Kotermajer Tränare

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer