Resurs i barngrupp till Lidens förskola – Sundsvalls kommun Barn- och utbildning – Sundsvall

Barn- och utbildningsförvaltningen söker Resurs i barngrupp till Lidens förskola. Sundsvalls kommuns gemensamma vision “Vi gör det goda livet möjligt” vilar på tre värdeord – mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

Lidens förskola, Mullevillan, är en av Sundsvalls Kommuns två I Ur och Skur-förskolor.

I samarbete med Friluftsfrämjandet så organiseras så mycket som möjligt av förskolans utbildning och undervisning utomhus.

Under den snöfria delen av året så är det friluftsskolor (Mulle, Knytte och Knopp) varje vecka, under vinterhalvåret är det Skrinna och Lagge som följer barnen på spännande skid- och skridskoäventyr.

Mullevillans två avdelningar, har tillsammans ca 30 barn, och pedagoger som har ett nära, förtroendefullt samarbete.

Dina arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete i barngrupp

Kvalifikationer

Tjänsten kräver goda kunskaper om barn med särskilda förutsättningar samt om Alternativ och Kompletterande Kommunikation.

Förskolans profil innebär att sökanden måste ha förmåga att vistas utomhus stora delar av dagen, oavsett väderlek, samt ha god framkomlighet i skog och mark.

Kunskaper/utbildning om I Ur och Skur/Friluftsfrämjandets barnverksamhet samt pedagogisk utbildning är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel, snabbt kan anpassa dig till nya förutsättningar och har lätt för att samarbeta samt bemöter alla med respekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på 50% med start 2019-09-09 till och med 2019-12-20 med eventuell möjlighet till utökning och förlängning.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att någon av tjänsterna tillsätts den vägen.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi erbjuder dig

Omväxlande arbetsuppgifter i ett härligt arbetslag och med många möjligheter att nyttja omgivningens förutsättningar.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta; Anna Holter, rektor Indal/Lidens förskolor, tfn; 070-1800686

Fackliga företrädare

Maria Kilander, Kommunal, avd Grodan, 072-0852626.

Din ansökan

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se .

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är; 2019-09-04

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här!

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer