Solgårdsvägen 25

Här välkomnas du av ett boende som definitivt kommer få dig att längta hem. Hemmet återfinns på en lugn gata bland grönskande natur.

När du kliver in i bostaden välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger hemmets kök där ljusa luckor matchar fint mot mörka bänkskivor och vitt kakel ovan arbetsytor. Vardagsrummet nås smidigt från köket tack vare den öppna planlösningen och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Hemmet har fyra sovrum, varav två som finns på entréplan och två som finns på övre plan. Du finner också en gästtoalett på entréplan samt en på övre plan.

I källarplan finner du badrum, förrådsrum samt tvättstuga. Vidare på källarplan har du direkt anslutning till garaget och carport.

Huset har en vacker och välplanerad trädgård som inte bara lyfter husets charm utan ger också en känsla av ytterligare “rum” att vistas och trivas i.

Stor grön lummig tomt, med välbevarade kastanjeträd, äppelträd och ett ekträd. Trädgården har stor potential att inreda och få personlig. På tomten återfinns även en tilltagen förrådsstuga med gott om förvaring.

Solgårdsvägen 25 är det perfekta huset för barnfamiljen eller familjen som drömmer om sitt första hus.

Endast ett stenkast nordväst om Sundsvall finner du den harmoniska idyllen Indal.

Indal ligger precis intill Indalsälven. Älven är 430 km lång, den rinner upp till Jämtlandsfjällen & mynnar i Bottenhavet av Timrå kommun till kring 20 km nordväst om Sundsvall.

Med en vy över den vackraste natur Sverige har att erbjuda är Indal en plats för sann harmoni.

Indal har en väl utbyggd konferensanläggning, Östanskär Jakt & Konferens med spa-anläggning med fantastisk utsikt över hela Indalsälvens dalgång. I Indal finns även Pizzeria samt en trädgårdspark mitt i centrum. Trädgårdsparken ligger bredvid matvarubutiken Tempo.

Varje sommar sker också flera aktiviteter vid Indals Hembygdsgård. Häreborg är byns allaktivitetshus och där finns något för alla året om. Häreborg allaktivitetshus har öppet från årskurs 6 upp till fyllda 19 år. Dom verkar i samma lokaler som bl.a. bibliotek, biograf, pizzeria. Här kan du spela biljard, pingis, TV-spel eller bara fika och umgås. Disco, filmvisning, turneringar, biobesök, etc. För dem yngre finns en förskola & även grundskola med årskurs 1 till årskurs 6.

Indal erbjuder vacker natur, fiske i älven och vandring längs Indalsleden. En populär plats för besökare är att övernatta på Kävsta camping. En mysig camping som både erbjuder plats för husvagn men även uthyrning av fritidshus längst älven.

I närområdet växter unik blomster så som den fridlysta Sundsvallsviolen.

För att skapa en helhetsuppfattning av hemmet kan jag rekommendera att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View.

Där du trivs.

Där är ditt hem.

Varmt välkommen på visning!

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer