Meny Stäng

Specialister i allmänmedicin till Hälsocentralen Liden – Landstinget Västernorrland – Sundsvall

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper. Det är en länsorganisation med indelning i fyra områden. Sundsvall-Ånge med sina sex hälsocentraler utgör ett område, där hälsocentralen Liden ingår.

Hälsocentralen Liden är en omtyckt arbetsplats där nära teamarbete och mångårig erfarenhet är en av framgångsfaktorn. Vi är 11 medarbetare på arbetsplatsen med olika kompetenser inom hälso- och sjukvård. Hälsocentralen Liden är belägen cirka fem mil väster om Sundsvall.

Vi söker nu efter två specialister i allmänmedicin till vår hälsocentral. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Det finns goda möjlighet att arbeta med patientsäkerhets och kvalitetsprojekt på arbetsplatsen.

De 2 tjänsterna är fördelade på 2 olika tjänstgöringsgrader, på respektive 80-100% samt 50-80%. Tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska språket.

För att trivas hos oss ser vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt.. Du förväntas och förstår vikten av att hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Vi ser också att du är flexibel, det vill säga du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och att du på ett effektivt sätt kan lösa dina arbetsuppgifter. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Länk till källa

Sponsorer

Relaterade nyheter