Specialistläkare i allmänmedicin till Hälsocentralen Liden – Landstinget Västernorrland – Sundsvall

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi är en liten, hjärtlig hälsocentral i glesbygd, cirka fem mil väster om Sundsvall. Här arbetar en stabil personal med lång yrkeserfarenhet där vi för närvarande är tolv personer. Våra distriktssköterskor jobbar med olika inriktningar, t.ex astma/kol, barnhälsovård, blodtryckskontroller, diabetes och inkontinens. Det finns fysioterapeut samt en rehabiliteringskoordinator som hjälper till med sjukskrivnings- och rehabiliteringsärenden. Vi erbjuder även hjälp till de som önskar sluta röka, gå ner i vikt eller prata lite allmänt om hälsa och livsstil.

Vi strävar efter ett gott bemötande, professionellt omhändertagande med personlig omtanke.

Hälsocentralen Liden behöver dig som läkare som söker nya utmaningar! I ditt läkarteam har du en kollega som är färdig allmänspecialist och målsättningen för hälsocentralen är att tillhandahålla AT+ST-plats till hösten, där ni delar på handledningen. På Lidens hälsocentral kommer vi under 2020 börja arbeta med glesbygds- och telemedicin för att tillhandahålla en god tillgänglighet, vård samt att öka patienterna delaktighet och ansvar för sin vård.

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer