Sunnansjö 140

Nu finns det möjlighet att förvärva denna välskötta skogsfastighet på ca 25 ha med härligt sjöläge och fastighetsgränser mot vackra Holmsjön och Hassjön.

Läget är mysigt och privat och gården utgörs idag av en mangårdsbyggnad med sjöutsikt, ett timrat garage/förråd och en äldre bagarstuga. Det finns även ett garage/förråd uppe vid vägen. I den vita huvudbyggnaden har vi idag ett härligt lantkök, två större salar där det i den ena finns en vacker, fungerande, kakelugn. Vi har också ett generöst badrum med plats för tvättmaskin. Övre plan är idag oinredd men här finns otroliga möjligheter att skapa generösa sällskapsytor med rejäl takhöjd och känsla.

Gården fungerar utmärkt oavsett om ni vill ha detta som ett permanentboende eller som ett weekend-hus. Här är det bara att flytta in och börja leva samtidigt som det finns saker som går att utveckla. Övre plan som redan nämnts eller varför inte väcka liv i den gamla bagarstugan? För den som vill ha djur så finns det plats för hagar och vindskydd och för den som kan jobba hemifrån finns även fiber indraget.

Bara en kort promenad över ägorna kommer ni ner till strandkanten där stora möjligheter finns att skapa en mysig plats för bad och umgänge. En kort bit från fastigheten med bil eller båt finns också en mysig, större, badstrand. I närheten har ni även Sandnäsets Camping med badstrand och servering. Gå gärna in och läs mer om den levande byggden med flera roliga evenemang på holmsjobyggden.se.

Skogen är välskött och det har återplanterats i samband med tidigare avverkningar med god tillväxt. Detta är en fastighet med framtiden för sig helt enkelt. Jakträtt finns för både småvilt och högvilt. En jakträtt följer fastigheten.

Ni bor med skogen som granne och en fisketur är aldrig långt borta. I affären ingår även 4 avstyckade tomter. Sunnansjö 129A,B,C och D.

Varmt välkomna på visning!

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Sponsorer