Tegvägen 8

Nu finns möjligheten att förvärva ett superfint hem i natursköna Indal. Tillträde kommer tidigast kunna ske under Feb-mars 2022, men den som väntar på något gott…

Äntligen är hemmet till salu för er som verkligen bara vill njuta av livet. Här är det bara att ställa in möblerna och bo utan en massa renoveringskrav.

Redan när man svänger in på gården, så förstår jag att det är något extra. Den vita fasaden gör att hemmet redan här sticker ut och känns modern.

Hemmet är beläget mitt i Indal med närhet till allt. Framförallt skog och natur. Här får ni stora sällskapsytor och är perfekt för er som gillar att ha många vänner och bekanta på besök. För dig som har ett motorintresse så finns både garage och carport. Hemmet ligger längst ner på en återvändsgata och har ingen genomfartstrafik.

Det stora inglasade uterummet är värt all uppmärksamhet som det kan få. Här sitter stora lyxiga lyft/skjutpartier från Shüco där man även har uv-glas som ska hjälper till så det inte blir lika varmt som med vanliga glas. Här kan ni med lätthet sitta årets alla årstider. Från uterummet nås den fina pergolan där man kan njuta av solen hela dagen lång. Utsikten är magnifik och ni kommer slås över hur fridfullt det är att titta ut över naturen.

Se nu till att anmäl er på visning till detta fina hem. Välkommen hem till Tegvägen 8.

Länk till källa

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer