Vår kanske sista chans att påverka beslutet om Lidens Hälsocentral

Imorgon 8/1 klockan 18:30 gör vi nu alla en kanske sista gemensam insats. Vi ska skriva historia som kommer att talas om i framtiden, när alla vi bybor gick ihop och sade nej till neddragningarna av hälsocentralen och fyllde Häreborg i Indal till bredden.

Under flertal veckor har vi alla bybor hjälpts åt att dela inlägg om information kring neddragningarna, en grupp har även skapats på Facebook där vi gemensamt kan dela våra åsikter. Flera har lagt upp sina egna erfarenheter kring hälsocentralen och vad man kan se av dem så råder det inga tvivel att vår hälsocentral skulle vara bäst i länet även iår 2020. Personalen som har service och trygghet i ryggraden och värme och medkänsla i märgen.  Dom som ställer upp när livet tar en annan vändning en vad som var tänkt från början.

Sedan har en fantastisk grupp med patrioter till bybor gått samman och bland annat ordnat mötet som är imorgon där vi får chans att påverka våra politiker. 

En sak är säker oavsett om det blir neddragningar eller inte, när det väl gäller det vi idag tar för givet så ställer vi alla upp.

Kom på mötet oavsett om du känner att du har något att säga eller ej. Det viktigaste är att vi visar att det är många som bryr sig och att vi inte accepterar neddragningar. För vem vet detta kanske bara är en början, därför visar vi redan nu att så lätt gör dom inte som dom vill med oss?

Googlar man på ordet “demokrati” kommer denna text upp på riksdagens egna hemsida:

“I regeringsformen, som är en av de svenska grundlagarna, står att all offentlig makt utgår från folket och att riksdagen är folkets främsta företrädare.”

Om du känner att du själv inte vill köra i mörkret, kliv på bussen. En buss går från Långliden och en går från Gimåfors. Turlistor hittar du nedan eller på vår facebook sida.

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer