Vi träffar det lokala företaget Café Grodan i Liden

Café Grodan är ett alldeles nyöppnat hembageri i Liden, som vänder sig till privatpersoner och företag och erbjuder både att köpa på plats eller att få varorna levererade hem.
Företaget startade den första december 2019.

Det som bakas och säljs är till 100% gjort från grunden och här finns inget annat än äkta råvaror. Företaget ägs och drivs utav mig (Elin Lantz). Jag är en tjej på 32 år, som från 18 års ålder arbetat inom äldreomsorgen och är utbildad specialist undersköterska inom detta område. Kände att det var dags för ett miljöombyte och har alltid varit intresserad av bakning. Detta gjorde att jag gick en mindre konditoriutbildning i Stockholm och har ny tagit tag i chansen att starta upp mitt eget företag.

Då företaget är så pass nystartat så finns ännu inget samarbete eller stöd med föreningslivet. Dock kör jag ner till Slink In emellanåt och lämnar bröd och bakverk som börjar få sämre datum. Bättre att det kommer till användning istället för att kasta bort. Vill gärna se bygden utvecklas så att vi får en mer levande och attraktiv landsbygd.

Vad tycker du om innehållet?
+1
3
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer