Vi träffar lokala företag (FMB Entreprenad)

I April 2009 bestämde sig Mikael Broman att han ville göra något annat. Efter 14 år sa upp sig från sitt tidigare jobb på Z-lyften i Bispgården, han ville ut i friska luften och köpte sig 2 röjsågar och började jobba i skogen. Idag är han inte bara i skogen utan även inom elbranschen, där han river ställverk men även är med och bygger nya. Företaget har nu både investerat i lastbil och traktorgrävare för att göra det lättare med bland annat rivningsarbetena. Och inte nog med det, han utbildar även för motorsågskort! Där det är allt från enklare kurser för hemmabruk till mer avancerade trädfällningar.

Föreningslivet ligger Micke varmt om hjärtat och har under flera år stöttat bland annat Drakabergets Skoterklubb, ILSK, Häre Salonger och Kovlands hockey med både pengar och ideellt arbete.

Micke stödjer så mycket han kan och har möjlighet det lokala tänket och hur vi mer ska kunna använda oss av de lokala företagen. Han har även visioner på hur man ska kunna skapa fler jobb här, och på så sätt få folk att flytta hit. Han söker nu efter personal men även han har det tufft, det finns helt enkelt inte många som är arbetslös även bland ungdomarna. Men han håller både ögon och öron öppna efter en bybo som är driven och sugen på att jobba, och använder sig av citatet:

Ha kul på vägen

Man måste ha roligt annars är det ingen mening att hålla på.

Vad tycker du om innehållet?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Sponsorer